Relatiegeschenken: geef een stukje positiviteit weg!

Relatiegeschenken: geef een stukje positiviteit weg!

Wat is er nou leuker dan een cadeautje krijgen? Precies, een cadeautje geven! En wat nou als het cadeautje ook nog eens reclame maakt voor jouw bedrijf of organisatie? Dat zou natuurlijk al helemaal mooi zijn! Laat dit nou net het doel zijn van een goed relatiegeschenk. Door de jaren heen is keer op keer bewezen hoe effectief relatiegeschenken zijn als promotiemiddel. De ontvanger associeert niet alleen op het moment van krijgen jouw logo met een positief gevoel, maar doet dat keer op keer wanneer hij of zij weer in aanraking komt met het geschenk. Op die manier kan zoiets simpels als een bedrukte powerbank al een groot effect hebben voor jouw naamsbekendheid en klantloyaliteit.

Minder momenten voor relatiegeschenken

De afgelopen jaren zijn mensen steeds meer thuis gaan werken en is het aantal beurzen en evenementen sterk afgenomen. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor het weggeven van een relatiegeschenk dan ook vrij beperkt geworden. Veel bedrijven hebben daardoor de mailing (her)ontdekt. Bij een mailing stuur je een leuk geschenkje, vaak met een brief of flyer, direct naar je zakelijke relaties of werknemers. Om bij ze onder de aandacht te blijven, om een nieuwe dienst/product te introduceren, om ze te bedanken voor de samenwerking of… om ze een fijne zomer te wensen!

Vier de zomer met een vrolijke mailing!

De zomer is een perfect moment voor een mailing. Mensen zijn vaak al in een beter humeur of in een vakantiestemming. Na een jaar hard werken, is het tijd om te relaxen. Maak deze tijd nog leuker met een vrolijke zomermailing. Jouw mailing wordt hierdoor sowieso een succes! Natuurlijk is het wel zaak om een geschikt item uit te kiezen. Er is online best veel aanbod op het gebied van leuke zomerse giveaways, dus wij begrijpen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we de drie populairste zomeritems op een rijtje voor je gezet.

  1. Zonnebril

Met stipt op nummer één: de bedrukte zonnebril. De zonnebril is natuurlijk onmisbaar, zelfs tijdens de Nederlandse zomers. Laat daarom zonnebrillen bedrukken met jouw logo en stuur ze, natuurlijk met een leuke persoonlijke boodschap, naar jouw zakelijke relaties en werknemers.

  1. Strandbal

Met een bedrukte strandbal weet je zeker dat jouw logo een groot bereik heeft. Een strandbal hoort thuis in elke vakantiekoffer, dus kijk er niet raar van op als jouw logo zo meteen over en weer gaat op het strand in Italië!

  1. Zonnebrand

En tot slot is een bedrukt flesje zonnebrand natuurlijk een perfecte zomerse giveaway. Speciaal voor mailingen bestaan er handige, platte flesjes zonnebrand waarop jouw logo mooi bedrukt kan worden. Leuk en verantwoord!

Stel jouw perfecte mailing samen

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk op het gebied van zomerse giveaways. Zo zijn de afgelopen jaren zomerpakketjes ontzettend populair geworden. Hier houd je het niet bij één product, maar stel je een leuk pakketje samen om je klanten of werknemers te verrassen. Een handige drinkfles, een mooi paar slippers, een milieuvriendelijke hamamdoek, leuke strandspelletjes: de mogelijkheden zijn eindeloos. Op BudgetGift.nl kan je zelf jouw eigen pakketje samenstellen. Ook voor een mailing ben je hier aan het juiste adres. Het klantenteam helpt je graag bij het uitzoeken van één of meerdere leuke geschenken en ook de verzending verzorgen ze graag voor je. Dus wil je jouw werknemers of klanten verrassen met een geschenk deze zomer? Neem dan snel een kijkje op BudgetGift.nl.