Je verzendverpakkingen unieker maken? Dat doe je zo!

Je verzendverpakkingen unieker maken? Dat doe je zo!

Als jij een redelijk aantal pakketjes verzendt, is het natuurlijk wel zo leuk om een iets te creëren dat net wat anders is dan een reguliere verzendverpakking. Om hiervoor te zorgen, is het aan te raden om jouw verzendverpakkingen te bedrukken. Dit kun je gelukkig eenvoudig online doen bij Rotimshop. Upload jouw ontwerp en binnen no time ontvang jij jouw persoonlijke verzendverpakkingen. Dit is een ideale manier om je naamsbekendheid te vergroten en om ook nog eens een glimlach op het gezicht van de ontvanger te creëren. Neem vandaag nog een kijkje bij Rotimshop!

Het assortiment van Rotimshop

Naast de verschillende verzendverpakkingen heeft Rotim ook veel andere producten. Denk bijvoorbeeld aan kartonnen cadeautasjes, prijstangen en fourniturenzakjes. Dit zijn allemaal producten die handig zijn om in de winkel te gebruiken. Deze producten zijn dan ook vanzelfsprekend te vinden in de categorie ‘winkelmateriaal’. Je vindt de verzendverpakkingen in verschillende materialen. Ook kiest Rotim er bewust voor om niet teveel plastic te gebruiken bij haar producten: klimaatvriendelijk dus! Daarom maakt deze partij vooral gebruik van papieren verpakkingen: papieren tasjes, kartonnen verpakkingen etc. Als iedereen nu steeds meer gaat kiezen voor deze alternatieven, helpen we het milieu ook nog een handje!

Bestel bij Rotim!

Het grote voordeel van Rotim is dat je snel en eenvoudig de juiste producten online kunt bestellen. Je kunt jouw producten zelfs vanuit je luie stoel bestellen. Jij ontwerpt het product en de medewerkers van Rotim doen de rest: makkelijker kan niet! Daarnaast worden de producten ook nog eens snel thuisbezorgd. Lever jouw ontwerp vandaag nog aan en zorg voor die unieke verzendverpakkingen die jouw naamsbekendheid doen vergroten!

Wil je meer informatie?

Het kan natuurlijk goed zijn dat je naar aanleiding van het bovenstaande wat meer informatie wilt. Neem daarom gerust contact op met de specialistische medewerkers. Zij staan je graag te woord en helpen je verder met het doen van de juiste aankoop. Helemaal op de hoogte blijven? Meld je aan via de nieuwsbrief. Zo mis je helemaal niks meer!