Hoe Traffic Today in 7 stappen aan linkbuilding doet

Hoe Traffic Today in 7 stappen aan linkbuilding doet

Er zijn veel methodes die jou helpen met je online marketing. Bekende diensten zijn SEO en SEA, maar een dienst die jou misschien wat minder zegt, is linkbuilding. Met linkbuilding zorg je door de juiste interne en externe links toe te voegen naar je website ervoor dat je meer verkeer naar je website krijgt. Traffic Today is een specialist op het gebied van linkbuilding. Zij werken in zeven simpele stappen. We leggen deze graag voor je uit.

  1. Analyse van je linkprofiel

Voordat de specialisten van Traffic Today hun werkzaamheden kunnen gaan uitvoeren, zullen ze eerst in kaart moeten brengen wat de huidige situatie is. Dit doen ze door jouw linkprofiel uitgebreid te analyseren. Ze controleren wat jouw huidige linkbuildingstatus is, zodat ze hier ook doelstellingen voor kunnen stellen.

  1. Koppeling naar het netwerk

Traffic Today heeft een breed internationaal netwerk met die een bijdrage kunnen leveren aan jouw linkbuildingprofiel. Door dit uitgebreide netwerk is de koppeling naar relevante klanten makkelijk te maken. Uit de analyse van jouw linkprofiel zal naar voren komen in wat voor soort netwerk jij geplaatst zal worden. Het linkbuilden kan gaan beginnen!

  1. Strategiebepaling

Nu je profiel geanalyseerd is en er een koppeling is gemaakt naar een netwerk, kan de strategie opgesteld worden. Hierin wordt gekeken naar jouw huidige positie en het linkprofiel van je concurrenten. Niet ieder bedrijf heeft dezelfde strategie, aangezien niet elke strategie werkt voor elk bedrijf. Deze stap kun je gerust aan de specialisten van Traffic Today overlaten, aangezien zij precies weten wat ze doen.

  1. Tooling

Traffic Today zet gedurende jouw linkbuildingproces te allen tijde de juiste tools in. Hiervoor hebben zij strakke samenwerkingen met tools zoals MOZ en Majestic, maar ze hebben ook een eigen tool. Door deze tools zorgt Traffic Today ervoor dat ze snel kunnen handelen en altijd up-to-date zijn.

  1. Maandelijkse updates

Om progressie te laten zien, voorziet Traffic Today zijn klanten van maandelijkse updates. Hierin laten zij precies zien wat ze hebben uitgevoerd en wat hier het resultaat van was. Zo wordt het voor jou duidelijk hoe het precies zit met jouw doelstellingen.

  1. Linkbuildingblogs

Bij Traffic Today werken niet enkel linkbuildingspecialisten, maar ook een groot content team. Zij schrijven linkbuildingblogs: blogs die jouw linkbuildingproces onderbouwen. Deze blogs worden geplaatst op externe websites die extra verkeer naar jouw website verzorgen.

  1. Combinatie met andere diensten

Linkbuilding werkt pas ├ęcht goed als je dit combineert met andere online marketingdiensten, zoals SEO of conversie optimalisatie. Traffic Today biedt al deze producten aan en helpt jou hier ook graag mee. Door middel van de juiste strategie zijn zij jouw partner om online successen te boeken.