Custom medailles laten maken

Custom medailles laten maken

Op zoek naar een plek waar je jouw eigen merchandise kunt ontwerpen? Bij Pro-Merchandise in Ootmarsum zijn ze daar gespecialiseerd in! Ze zijn bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in het maken van allerlei soorten gepersonaliseerde medailles.

Soorten medailles om te laten maken

Als je na zit te denken om medailles te laten maken is het eerst belangrijk om te weten welke soorten medailles allemaal mogelijk zijn om te maken. Ten eerste kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om emaille medailles te laten maken. Mensen laten vaak gepersonaliseerde medailles maken voor bijvoorbeeld hun carnavalsvereniging of als prijs voor een evenement die gepland staat. Je mag zelf weten welk materiaal je jouw medaille van gemaakt wilt hebben. Naast emaille heb je ook plastic, print en hout als materiaal. Je kunt ook zelf bepalen welk ontwerp je op je medaille wilt hebben en wat voor ketting, lint of koordje je er omheen wilt inclusief alle kleuren.

Hoeveel kost het laten maken van medailles

Je kunt heel lastig een vaste prijs gaan hangen aan medailles. Dit komt doordat het heel afhankelijk is van de grootte van de medaille, de samenstelling, het materiaal, de kwantiteit en de complexiteit van het ontwerp. Nadat het duidelijk is welke samenstelling wordt gebruikt kan er een prijs aan gehangen worden en dan wordt er samen een ontwerp gemaakt.

Hoe laat ik mijn medaille maken?

Wil je medailles laten maken, maar weet je nog niet precies wat je wilt en hoe je dit moet maken? Dan kun je er voor kiezen om contact op te nemen met de heren van Pro-Merchandise en dan helpen ze je met het ontwerpen van een medaille die past bij jouw doel.

Voor je carnavalsvereniging medailles laten maken

Als je in de carnavalswereld zit zul je ongetwijfeld weten dat er veel verschillende soorten medailles gemaakt worden voor alle verschillende verenigingen. Ook hierbij kun je geholpen worden met het maken van een passend ontwerp bij bijvoorbeeld de prins van je stad of dorp. Ook kun je erekettingen maken of misschien wel een heel ander soort merchandise! Bij Pro-Merchandise in Ootmarsum kun je alle merchandise voor je carnavalsvereniging laten maken.