Waarom de iPad Pro 11 inch kopen?

Waarom de iPad Pro 11 inch kopen?

De iPad van Apple is door de jaren heen uitgegroeid tot één van ’s werelds meest populaire tablets. Sinds jaar en dag gaat de tablet van Apple dan ook de strijd aan met de beste Android systemen die er op de markt zijn terug te vinden. Met elke iPad die wordt gelanceerd gaat Apple weer een stapje verder. Neem nu bijvoorbeeld de iPad Pro 11 inch. Deze fantastische iPad biedt je werkelijk alles wat je maar van een tablet kan verwachten. Ben jij ook benieuwd naar wat nu precies de sterke troeven zijn van de iPad Pro 11 inch? In dat geval is het zeker en vast een aanrader om je even te verdiepen in de informatie op deze pagina.

Een prachtig beeldscherm

De iPad Pro 11 inch beschikt in eerste instantie over een nieuwe Liquid Retina-display. Opvallend is dat deze display helemaal tot aan de rand loopt. De levensechte kleuren gecombineerd met de ProMotion-technologie zorgen ervoor dat alles werkelijk fantastisch mooi oogt. Daarnaast is het zo dat je bij het gebruik van het beeldscherm van de iPad Pro 11 inch ook meteen zal kunnen vaststellen hoe ongelofelijk vlot alles werkt. De nieuwe, intuïtieve bewegingen welke zijn geïntroduceerd met de lancering van deze iPad zorgen er namelijk voor dat gebruik maken van een tablet nog nooit eerder zo eenvoudig is geweest. Even omhoog swipen en je bevindt je meteen terug op het beginscherm! Handiger kan haast niet!

Face ID

De iPad Pro 11 inch beschikt over Face ID. Het betreft hier een technologie welke speciaal is ontwikkeld om de veiligheid van je tablet naar een nog hoger niveau te tillen. Het ontgrendelen van je tablet was voorheen uitsluitend mogelijk door gebruik te maken van een pincode of een vingerafdruk, maar daar is nu dus verandering in gekomen. Met Face ID wordt er gebruik gemaakt van gezichtsherkenning waardoor je pas echt kan rekenen op een optimale veiligheid.

Ervaar de kracht van de A12X Bionic

Apple zelf heeft bij de lancering van haar ‘A12X Bionic’ chip aangegeven dat het de krachtigste en tevens ook de slimste chip is die ze ooit heeft gemaakt. Dat kan best kloppen. Deze chip welke is terug te vinden in de iPad Pro 11 inch bevat de zogenaamde Neural Engine. Deze maakt het mogelijk om per seconde zomaar even een slordige vijf biljoen taken uit te voeren. Bovendien is het zo dat deze engine ook nog eens geavanceerde machine learning weet te realiseren. Met andere woorden, door de aanwezigheid van deze chip kan er worden gesteld dat de iPad Pro 11 inch aanzienlijk sneller is in vergelijking met menig aantal laptops.

Maak prachtige foto’s met de geweldige camera’s

De iPad Pro 11 inch in huis halen zorgt er tot slot ook nog eens voor dat je kan rekenen op de aanwezigheid van twee prachtige camera’s. Deze camera’s zijn bovendien ook nog eens uitgerust met een geweldige, slimme HDR. De 12-MP camera slaagt er in om prachtige foto’s te maken. Daarnaast maak je op deze manier ook perfect 4K-video’s en kan je bestanden scannen. Ook AR behoort uiteraard zonder probleem tot de mogelijkheden. Dit is echter nog niet alles. Daarnaast heeft de iPad Pro 11 inch namelijk ook nog een geweldige TrueDepth-camera aan boord waarmee het mogelijk is om selfies in portretmodus te nemen en natuurlijk ook te FaceTimen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, de iPad Pro 11 inch is in alle opzichten een ronduit geweldige tablet!

 

Op zoek naar een Ipad Pro 11 inch? De specialisten van Apple Support Ed helpen je graag verder.